Andreas er ny teknisk rådgiver

Vi fikk Andreas med oss på laget 1.mars Han har lang erfaring som tømrer, men var på jakt etter nye utfordringer.

– Jeg hadde lyst til å fortsette å være i bransjen, samtidig som jeg ønsket å begynne med noe nytt. Jeg er genuint byggeteknisk interessert, så dette er en jobb som passer meg bra, forteller Andreas engasjert.

Viktig at det er godt å være inne

Som teknisk rådgiver vil hans oppgave i Kongsberg Boligbyggelag være å lage vedlikeholdsplaner, gi byggeteknisk bistand, følge opp prosjekter for de ulike borettslagene og være byggherrerepresentant.

– Vi mennesker tilbringer 90 prosent av tiden vår innendørs i bygg, da er det viktig at det er godt å være inne. Bygg er også noe man investerer mye penge i, da er det viktig at det blir gjort riktig, forteller Aasland.

Kombinerer jobb og fritid

Aasland er opprinnelig fra Kongsberg, og da muligheten bød seg for å kunne fortsette å jobbe i hjembyen, søkte han seg til KBBL.

– I denne jobben får jeg kombinert både jobb og hobby. Vi er en veldig fin gjeng. Jeg liker å si at vi er et boligbyggelag, med understrek under lag, fordi vi er et så veldig godt lag.

Fritiden går med til venner og familie. Aasland er småbarnsfar og bruker mye tid på barna. Resten av tiden går med til oppussing av eget hus.

Kongsberg Boligbyggelag tilbyr tekniske tjenester til alle, ikke bare sameier eller borettslag.

– I jobben bruker vi drone som verktøy til å blant annet tilstandsvurdere tak. Jeg har holdt på med droner siden den første drona kom på markedet, og er veldig interessert. Jeg ser fram til å kunne bruke droner i jobbsammenheng og kombinere jobb og hobby.

Hva kan vi gjøre for deg?

Kongsberg Boligbyggelag bygger, omsetter og forvalter boliger for våre medlemmer. For å være medlem hos oss trenger du aldeles ikke bo i et sameie eller borettslag. Kanskje du har barn eller barnebarn som skal dette i fremtiden?

Vi gjør blant annet:

Forretningsførsel for sameier og borrettslag. Vi tar oss av økonomi, rapporteringer og annet arbeid som ellers gjøres av styrene. Vi gjennomfører og utvikler planer for HMS og vedlikehold.

Les mer om våre tjenester her.

Fordeler:

Som medlem av KBBL kan du få forkjøpsrett ved kjøp av bolig. Gode medlemsfordeler, bonus og rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Les mer om medlemskapet her.