Christiane er ny hos oss!

Christiane Gripp (34) er vår nye medarbeider som skal jobbe med forvaltning og økonomi. 

Christiane kommer fra stillingen som bookingsjef for Quality Hotel Grand Kongsberg og Clarion Collection Hotel 1624. Hun har mer enn 16 års erfaring fra service og hospitality bransjen og vet godt hvordan man skal møte kundene.

– Vi valgte Christiane, fordi vi har hatt mye med henne å gjøre på Grand. Kongsberg Boligbyggelag har vært kunde av Grand i mange år, og vi har hatt et veldig godt inntrykk av Christiane hele veien. Hun er sosial og hyggelig, noe som er viktig for oss i møte med kundene, smiler Morten Fretheim, daglig leder for KBBL.

Christiane begynte å jobbe hos oss 2.oktober. Etter 16 år i samme jobb, hadde hun lyst til å prøve noe nytt.

– Jeg har vært kjempeheldig med mulighetene jeg har fått på hotellene i Kongsberg og har trivdes veldig godt. Men når muligheten nå bød seg til å få nye utfordringer, ønsket jeg å gripe sjansen til å prøve noe annet og utvide min kompetanse. Det passer bedre slik som livet mitt er nå, smiler Christiane.

God latter

Hun bor i Hokksund, har mann og barn og mye av tiden går med til familien. I Kongsberg Boligbyggelag skal hun ha ansvar for en egen portefølje. Allerede har flere av kundene fått et godt kundeforhold til Christiane.

– En av våre kunder ringte og hadde flere spørsmål. Siden jeg er ny i stillingen kunne jeg dessverre ikke svare han på alt, og sa jeg måtte sette han over til hans forvalter. Det syns han var synd for jeg virka visst så hyggelig. Og han sa jeg ikke måtte kvitte meg med den gode latteren min, ler Christiane.

Hun er fornøyd med hvordan de første ukene har vært så langt.

– Jeg opplever at Kongsberg Boligbyggelag er veldig gode på onboarding. De har tatt meg godt imot og følger opp underveis slik at jeg kommer meg raskest mulig inn i rollen på en god måte. Jeg er veldig glad for at jeg fikk denne muligheten og gleder meg til fortsettelsen!

Vi i KBBL har bare gode ting å si om Christiane, og ønsker henne hjertelig velkommen til oss!