Den perfekte konfirmasjonsgaven

Hvorfor ikke gi en konfirmasjonsgave som blir bedre for hvert år? Få 2 stk. kinobilletter med på kjøpet når du gir et KBBL-medlemskap til konfirmanten*!

*Bruk kampanjekoden «konfirmasjon2023» når du fyller ut innmeldingen.
Tilbudet gjelder kun ved kjøp av medlemskap til konfirmanter. Du kan beholde billettene selv eller gir de sammen med medlemskapet. Tilbudet varer kun i en begrenset periode.
Usikker på om konfirmanten allerede er medlem?

Dersom navn og fødselsdato til den du melder inn er identisk med det som er registrert på et nåværende medlem, vil det ikke være mulig å gjennomføre kjøpet.

Vi gjør også en dobbeltsjekk i våre systemer ved innmelding, for å være sikre på at den du har meldt inn ikke allerede er KBBL-medlem.

 • Enklere vei til egen bolig

  Jo tidligere man blir medlem, jo bedre. Den dagen konfirmanten skal kjøpe seg bolig, vil han/hun nemlig få forkjøpsrett på over 90 000 boliger over hele landet – og det er ofte ansiennitet som avgjør hvem som får boligen til slutt.

 • Gratis frem til og med fylte 17

  KBBL-medlemmer betaler ingen årskontingent helt til og med fylte 17 år. Du som kjøper betaler altså kun 600 kr for selve medlemskapet, og konfirmanten velger selv om han/hun vil fortsette å være betalende medlem etter fylte 18.

 • Bonus- og rabattavtaler

  KBBL-medlemmer sparer bonus og får rabatter når de handler hos over 50 av våre samarbeidspartnere. Kino, sportsutstyr, klær og førerkort er bare noen av kategoriene man sparer penger på.

 • Kun 600 kr

  Du betaler kun 600 kr for et gavemedlemskap til konfirmanten. Dette er vel en liten pris å betale for at du en gang i fremtiden kan si at du hjalp han/hun inn på boligmarkedet?

Nyttig å vite om gavemedlemskap

✔️Jo tidligere man blir medlem, jo bedre

Man sparer nemlig ansiennitet fra datoen man bli medlem. Ansienniteten kan bli gull verst den dagen man skal kjøpe seg bolig, dersom man bruker forkjøpsretten.

✔️Forkjøpsrett – en snarvei i boligkøen

Medlemmer har forkjøpsrett på 90 000 boliger i hele landet. . Les mer om forkjøpsretten her.

✔️Gratis frem til fylte 18

Man betaler ingen årskontingent før man fyller 18 år. Kjøper du eksempelvis medlemskap til noen som er fem år, får de ingen regning fra oss før de fyller 18.

✔️Rabatt- og bonusavtaler

Medlemmer har massevis av gode rabatter og bonusavtaler hos en mengde aktører gjennom våre medlemsfordeler. Se dem her.

Et gavemedlemskap i KBBL koster 600 kr, og det er ingen årskontingent til den man kjøper til før vedkommende fyller 18 år. Etter at medlemmet blir 18 år er årskontingenten på 300 kr.

Årskontingenten i KBBL koster 300 kr.

MEN: Medlemmer betaler ingen årskontingent i KBBL før man fyller 18 år.

Du velger om gavemappen og kinobillettene skal sendes til deg eller til personen du kjøper til når du fyller ut bestillingskjemaet for gavemedlemskap.

Nei, alle som er over 15 år kan kjøpe et KBBL-medlemskap i gave.

Dersom flere melder forkjøpsrett på en bolig som er utlyst av KBBL, vil den med lengst medlemsansiennitet først få velge om han eller hun ønsker å kjøpe boligen til prisen den ble solgt for i budrunden. Derfor kan den lønne seg å bli medlem så tidlig så mulig.