Medlemskapet har spart Geir for 4500 kroner på ett år

Geir, Caroline og deres to barn flyttet inn i den romslige tomannsboligen på Gamlegrendåsen i 2019. Selv om boligen hadde god standard ønsket familien likevel å sette sitt eget preg på hjemmet.

– Vi ønsket jo selvfølgelig å skape vårt eget, med vår stil og farger. Da måtte det litt oppussing til. Snart er vi heldigvis i mål med de fleste av rommene, nå er det kun baderommet som står igjen, forteller Geir.

En skikkelig «handyman»

Det er tydelig at hele familien setter pris på å pusse opp. Også de to døtrene, Mia og Ida, har fått lov til å delta i oppussingen. Til tross for litt kaos i perioder, setter hele familien pris på de mange prosjektene.

-Vi liker jo å holde på med dette alle sammen. Han er jo litt handy også, noe som har vært veldig kjekt. Jeg har jo alltid ønsket meg slette vegger, og det har vi fått nå, det er jo så fint, forteller Caroline.

Meldte seg inn på Gatefesten

Det var under Boligbyggelagets årlige gatefest i 2019 at familien først meldte seg inn. Du trenger ikke bo i sameie eller borettslag for at et medlemskap i KBBL skal lønne seg.

-Vi meldte oss inn på gatefesten for noen år tilbake, det var gratis innmeldingsavgift. I tillegg så er jo medlemskapet gratis frem til barna blir myndige.

-Vi har helt klart spart en god del penger på å være medlem, særlig nå som vi har pusset opp. Også i et vanlig år uten noen form for oppussing vil du fortsatt spare penger. Sånn sett betaler jo medlemskapet seg selv, og det er jo alltid gledelig å finne ut at man har nesten 5000 kroner stående på medlemskontoen.

-Dette kan jo fort bli til en veldig hyggelig hotellutflukt for hele familien, understreker Geir.

Bli medlem du også, meld deg inn i Kongsberg Boligbyggelag her

Handle lokalt, reduser handelslekkasjen

Uten medlemskapet i Boligbyggelaget hadde ikke Geir blitt like godt kjent i butikkhyllene hos Byggmakker Kongsberg. Butikksjef, Morten Hammer er glad for de tilbakevendende kundene og ikke minst fordelene han klarer å gi til KBBL sine medlemmer.

-At vi klarer å gi litt bonus og rabatter til KBBL sine medlemmer skulle bare mangle. På den måten konkurrerer vi absolutt med lavpriskjedene innenfor vår bransje.

-Jeg tror mange av våre kunder setter pris på den erfaringen og kunnskapen vi sitter inne med her hos oss. Å yte god kundeservice og kunne gi gode råd og tips er blant det aller viktigste vi driver med, utdyper Hammer.

-Vi er jo alle avhengige av å ha en sunn lokal handelsstand. Dette er jo alle norske småbyer helt avhengig av. Det handler om å støtte det lokale næringslivet så best man kan, avslutter Geir.

Hva kan vi gjøre for deg?

Kongsberg Boligbyggelag bygger, omsetter og forvalter boliger for våre medlemmer. For å være medlem hos oss trenger du aldeles ikke bo i et sameie eller borettslag. Kanskje du har barn eller barnebarn som skal dette i fremtiden?

Vi gjør blant annet:

Forretningsførsel for sameier og borrettslag. Vi tar oss av økonomi, rapporteringer og annet arbeid som ellers gjøres av styrene.
Vi gjennomfører og utvikler planer for HMS og vedlikehold.

Les mer om våre tjenester her.

Fordeler:

Som medlem av KBBL kan du få forkjøpsrett ved kjøp av bolig.
Gode medlemsfordeler, bonus og rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Les mer om medlemskapet her.