Gro Simlenes Skarre skal jobbe med økonomi og forvaltning

Gro Simlenes Skarre (45) er en av våre nyeste ansatte. Hun skal jobbe med økonomi og forvaltning.

Gro har jobbet med eiendom de siste 16 årene og har bred erfaring fra et av Norges aller største boligbyggelag, Usbl. Der hadde hun rollen som juridiske rådgiver og kundeansvarlig. Hun har tidligere vært prosjektleder, eiendomsmegler, samt at hun har jobbet med utleie og forvaltning.

Ville hjem

Etter 23 år ute av byen, var tiden inne for å komme hjem til Kongsberg.

– Når jeg fikk en telefon fra Morten (Fretheim) og han sa at de hadde en plass til meg på laget, ja da var ikke det noe å lure på, smiler Gro.

Gro og Morten Fretheim kjenner hverandre fra tidligere, da de begge jobbet på Rimi i sin tid.

– Jeg har stor interesse for juss og økonomi. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer og komme frem til gode løsninger sammen. Jeg setter stor pris på at jeg nå er en del av teamet i Kongsberg Boligbyggelag, sier Gro.

Kongsberg Boligbyggelag

Viktig å være i utvikling

Fritiden går med til familien, turer til hytta på Veggli, baking og hest.

– Min eldste datter rir, så det går mye tid til hest. Også er vi på hytta så ofte vi kan. Det er vårt favorittsted å dra til når vi har fri. Når jeg har fri prioriterer jeg barna. Det er de jeg har lyst til å være sammen med når jeg har fri, smiler Gro.

For Gro er det viktig å være i utvikling og ikke gjøre «som vi alltid har gjort».

– Jeg gleder meg til å komme med mine erfaringer og innspill, samtidig som jeg har stor respekt for jobben som allerede gjøres. Kollegaene i Kongsberg Boligbyggelag er helt fantastiske så det er en fryd å komme på jobb hver dag.

Hva kan vi gjøre for deg?

Kongsberg Boligbyggelag bygger, omsetter og forvalter boliger for våre medlemmer. For å være medlem hos oss trenger du aldeles ikke bo i et sameie eller borettslag. Kanskje du har barn eller barnebarn som skal dette i fremtiden?

Vi gjør blant annet:

Forretningsførsel for sameier og borrettslag. Vi tar oss av økonomi, rapporteringer og annet arbeid som ellers gjøres av styrene. Vi gjennomfører og utvikler planer for HMS og vedlikehold.

Les mer om våre tjenester her.

Fordeler:

Som medlem av KBBL kan du få forkjøpsrett ved kjøp av bolig. Gode medlemsfordeler, bonus og rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Les mer om medlemskapet her.