Nøkkelen til boligmarkedet for unge!

Juniormedlemskap er en gave som øker i verdi, jo før du starter, jo lenger frem i køen kommer du!
Som medlem i boligbyggelag får du kort forklart rett til å kjøpe enkelte boliger før de som ikke er medlem. Et medlemskap kan rett og slett få deg mye lenger frem i køen når du skal inn på boligmarkedet.
Dette blir stadig viktigere for unge førstegangskjøpere.

Som juniormedlem betaler du en innmeldingsavgift på kr. 500,- deretter samler du ansiennitet fra betalingsdatoen frem t.om. fylte 17 år.
Fra året Juniorene fyller 18 år, går de over til medlemskap på lik linje med andre medlemmer og betaler en årlig medlemsavgift. (Man bringer med seg ansienniteten videre)
Les mer om forkjøpsrett og ansiennitet her

Du kan melde inn barn eller barnebarn – eller en annen du vil glede. Foruten en rekke rabatter på varer og tjenester, gir medlemskapet forkjøpsrett til brukte boliger i tilknyttede borettslag, samt i nye boligprosjekter.

Har du spørsmål om medlemskap, klikk her for å kontakte en av oss

  • Fyll inn informasjon om betaler

    Jeg samtykker at innsendte skjemaopplysningene lagres på kongsbergboligbyggelag.no sin server og Kongsberg Boligbyggelag sine datalagringssystemer, og at jeg til en hver tid kan kontakte Kongsberg Boligbyggelag for å få disse slettet. Les mer om personvern på www.kongsbergboligbyggelag.no/personvern

OBS! det kan ta noen sekunder etter du trykker på knappen til du får bekreftelse på innsendt skjema.